nederlands free download probeer versie gratis cad dwg bematen
|
|
|
|
|
|

  2D CAD einfach.easy in use CAD software  


Industrial Design bureau Tino du Long

Pitstop-shop

Gefo Techniek

Lagerweij Techniek

Machinefabriek de Kort                          snel eenvoudig tekenen dxf inlezen e-mail frezer draaier cnc
                     Melamo BV FIJNMETAALTECHNIEK

Jos Huijbers is werkvoorbereider bij firma Melamo BV, een duizendpoot in fijnmetaal en ISO-9001 gecertificeerd. Er is een groot scala aan CNC-bewerkingsmachines voor draai- en freesbewerkingen. Verder houdt Melamo zich bezig met las- en montagewerk. Sinds kort maakt Melamo deel uit van de Regout Group BV.

Klant snel bedienen
“Om adequaat en snel te reageren op de wensen van de klanten wordt Tensor al meer dan 10 jaar breed ingezet binnen de organisatie. Bij iedere CNC-machine is er een TensorCadCam werkplek zodat iedere frezer/draaier zelf de programmering voor zijn rekening neemt”.
Jos Huijbers draagt er o.a. zorg voor dat alle tekeningen van de klant binnen Melamo gecontroleerd en voorbereid worden voor produktie mbv Tensor Cad.

Uitsluiten van foute informatie “Meestal worden de tekeningen digitaal via e-mail door de opdrachtgevers aangeleverd, vaak in dxf-formaat. De informatie is 1 op 1 dus voorkom je fouten. In Tensor Cad open ik de tekening, indien nodig maak ik wijzigingen en zet er extra bematingen en toleranties bij. Vervolgens sla ik de tekening in Tensor-formaat op en maak een afdruk. De tekeningen gaan via het netwerk naar de werkplaats waar de CNC-programma's gemaakt kunnen worden van onderdelen.”

Snel aan de gang
“Het leren werken met Tensor stelde niets voor. Het is echt heel eenvoudig om mee te werken. Na enige uitleg van een collega was ik binnen een uur al mijn eerste tekeningen aan het maken. Echt, veel gemakkelijker als andere Cad-systemen waar ik mee gewerkt heb. Ik kan het iedereen aanraden. Ook is Tensor goed te integreren in Word documenten voor documentatie. En uiteraard was de prijs natuurlijk ook zeer interessant.”

 Copyright TensorCad 2011 | Disclaimer | info@tensorcad.com